Gå direkt till innehåll
Läkaruppropet har skickat ut information till politiker och till alla medier i Sverige om WHO:s framtida roll att bedriva pandemibekämpning.
Läkaruppropet har skickat ut information till politiker och till alla medier i Sverige om WHO:s framtida roll att bedriva pandemibekämpning.

Pressmeddelande -

Hoten från WHO – Vad gör regeringen och Jakob Forssmed?

WHO:s maktövertagande innebär att de kommer att övervaka, reglera och handla med pandemiska patogener. Tanken är att WHO enväldigt ska kunna utlysa en pandemi och leda hanteringen av densamma för alla världens länder om förslagen går igenom. Detta riskerar att leda till betydligt mer destruktiva åtgärder än vid hanteringen av covid-19-pandemin.

Enligt läkaruppropet har strategin mot covid-19-pandemin haft en starkt negativ effekt på vårt samhälle, bland annat i form av:

- Överdödlighet, särskilt på grund av cancer och hjärt-kärlsjukdom i yngre åldersgrupper.

- En historisk minskning av födelsetalen.

- Oöverträffade nivåer av rapporterade biverkningar av vacciner, men även avseende läkemedel.

- Nedläggning av småföretag.

- Ökade levnadskostnader på grund av inflation.

Trots dessa negativa effekter av pandemin klarade sig Sverige bättre än andra länder eftersom vi inte följde de drakoniska nedstängningar och andra restriktiva åtgärder som WHO förordade.

Om WHO lyckas i sina ambitioner kommer Sverige att frekvent ställas inför pandemier som medför nedstängningar och inskränkningar i vår frihet att tänka, tala och röra oss fritt och att bidra till samhället på det sätt vi önskar. Om Sverige ansluter sig till de föreslagna förändringarna av IHR och Pandemifördraget blir det omöjligt för oss svenskar att inte följa WHO:s riktlinjer. Läkaruppropet skriver att pandemier kommer att användas som ett instrument för samhällskontroll och orsaka stor skada. WHO måste därför stoppas enligt dem.

Nedan har jag sammanställt viktiga dokument och jag uppmanar alla att trycka på regeringen, socialministern och hälsoministern att nu agera skyndsamt i denna viktiga fråga.

  • Brev till Socialutskottet från läkaruppropet
  • Brev till USA:s president från 49 senatorer i USA (länk)
  • Video från parlamentet i Portugal (har ej laddat upp ännu, för tung)
  • Video från WHO om hur förhandlingarna om Pandemifördraget går, ej IHR (länk)
  • Open letter on violating a procedural obligation in the amendment process of the International Health Regulations (2005) by the WGIHR från Global Health Responsibility Agency, Austria
  • Öppet brev och begäran att skjuta upp omröstningen i WHA i maj från Global Health Responsibility Agency, Austria, Dr.S Behrendt till WHO
  • Det holländska parlamentet röstar för att instruera regeringen att kräva en försening av båda WHO:s omröstningar - och om ingen försening, att rösta emot förslagen.
  • A Legal Justification to postpone the IHR and Pandemic Treaty votes due in May (1)
  • Brev till Premiärminister Indien
  • Brev till Hälsominister Indien.
  • Letter Urges Support for Pandemic Treaty, as Louisiana Becomes First U.S. State to Reject WHO Power Grab

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Elsa Widding arbetar som oberoende riksdagsledamot för att uppnå en mer balanserad syn på klimatfrågan, och motverka ovetenskaplig alarmism. Ytterligare fokusområden är energifrågan och att tydliggöra vad som krävs för att få energisystemet att fungera. Sedan en tid tillbaka är Elsa Widding starkt engagerad i att bidra till en debatt om de förändringar som nu förhandlas inom WHO och som om de går igenom kommer att påverka Sveriges suveränitet, vår demokrati och mänskliga rättigheter. Elsa Widding har även en Youtube kanal, klimatkarusellen.

Relaterat innehåll

Elsa Widding - Oberoende riksdagsledamot i Sveriges riksdag

Elsa Widding arbetar som oberoende riksdagsledamot för att uppnå en mer balanserad syn på klimatfrågan, och motverka ovetenskaplig alarmism. Ytterligare fokusområden är energifrågan och att tydliggöra vad som krävs för att få energisystemet att fungera. Sedan en tid tillbaka är jag även starkt engagerad i att bidra till en debatt om de förändringar som nu sker inom WHO och som om de går igenom kommer att påverka vår demokrati och mänskliga rättigheter. Jag har även en Youtube kanal, klimatkarusellen.

Elsa Widding - Sunt Förnuft
Stockholm
Sverige