1000x1000_blue-min
Draken logo mönster

33 våningar över Göteborg, älven och hamnen, svävar vårt Brasserie Draken. Spektakulärt och stimmigt, tidlöst och temperamentsfullt, elegant och avslappnat. Detta en livlig mötesplats som älskar fest och upplevelser. Här serveras älskade brasserie-klassiker med en twist, tillsammans med goda viner, cocktails och livemusik.

Välkommen upp till oss! 

Sparrisveckor_BrasserieDraken
1000x1000_blue-min

Äntligen sparrisveckor

Från den 23 april kan du njuta av en trerätters meny inspirerad av och med fokus på säsongens sparris när den smakar som bäst. 

Rooftop bar - Brasserie Draken
1000x1000_blue-min

Njut av våra signaturcocktails

Istället för det tillfälligt trendiga föredrar vi tidlösa favoriter, inte sällan med en personlig och överraskande tolkning. Här handlar det mer om odödliga klassiker med modern attityd än experimentell mixologi. 

ii_llgf9mq61
1000x1000_blue-min

En vinlista, oändligt med möjligheter

Vinlistan talar för sig själv och vi vågar nog säga att vi vill skapa en av Göteborgs kaxigaste vinlistor. Vi har handplockat över 800 viner, flertalet från Europa men också väl utvalda godingar från nya världen. Hos oss kan du hitta viner för alla plånböcker och tillfällen. Vi ser fram emot att kunna erbjuda både vertikaler och unika produkter.

_DSF8808
1000x1000_blue-min

Vår matfilosofi

Vår meny är en hyllning till brasserie-klassikerna som vi älskar med en unik twist som överraskar! Vi hämtar inspiration från världen över utan begränsningar eller gränser. Vi ser även till nordiskt producerade råvaror för att skapa en smakupplevelse med finess där genuin och ärlig matlagning står i centrum. Tillsammans med noggrant utvalda viner blir varje måltid här en fest.

1000x1000_blue-min

Brasseriet Öppettider

  1. mån - tis
  2. ons - tor
  3. fre - lör

Rooftop bar öppettider

  1. mån - tor
  2. fre - lör