Gå direkt till innehåll
foodora inför nattleveranser

Pressmeddelande -

foodora inför nattleveranser

Q-handelsbolaget har under lång tid sett en frekvent ökning av foodoras tjänster. Beställningar på handelsplatsen sker i allt större utsträckning utspritt över dygnet, från väldigt tidigt på mornarna och sent på kvällarna. Tidigare införde bolaget tidiga frukostleveranser och som nu utökas med leveranserna till nätterna.

Q-handeln är här för att stanna, därför har foodora valt att utöka sin tjänst till att erbjuda ännu senare hemleveranser. Den nya öppettiden i Stockholm är till klockan 02:00 på fredagar och lördagar med start omgående. Fler områden tillkommer inom kort.

- Vi har sett en markant efterfrågan både från partners och kunder att införa senare hemleveranser. Att införa ännu senare leveranser är också ett sätt för oss att underlätta och hjälpa det lokala näringslivet att stärka sin digitala affär. säger John Denbratt, Operativ chef, foodora Sverige

foodora är den enda q-aktören på marknaden som erbjuder hemleverans på småtimmarna.

Om Q-handel
Q-handeln (Quick Commerce) är tredje generationens digitala handel. Lanserades av foodora i maj 2020, vilket innebär att kunderna förutom restaurangmat, även kan får bland annat skönhetsprodukter, böcker och teknik hemlevererat inom några minuter.

Ämnen

Kategorier


Om foodora
foodora är idag Sveriges populäraste Q-handelsplattform för hemleverans. Bolaget finns i Norden och är en del av det globala företaget Delivery Hero med säte i Berlin. foodora har över 6000 anslutna butiker och restauranger i Sverige. Bolaget finns på över 200 platser runt om i landet, varav över 50 platser sker hemleverans genom foodoras anställda bud.

Mer information finner du på www.foodora.se

Kontakter

Johanna Lindskog Lindell

Johanna Lindskog Lindell

Presskontakt Nordisk pr och kommunikationschef
foodora
Jakobergsgatan 24
111 44 Stockholm
Sverige