Gå direkt till innehåll
Sushi Yamas Takeawaylåda. Foto: Richard Ström
Sushi Yamas Takeawaylåda. Foto: Richard Ström

Pressmeddelande -

Sushi Yama öppnar på nytt - Västkusten förstärks med Uddevalla Torp

I juli breddade Sushi Yama sin närvaro på Västkusten och öppnade i Halmstad. Nu, två månader senare,  torsdag den 9 september, öppnar dörrarna till restaurangen i köpcentrumet Uddevalla Torp.

Uddevalla är en stad som erbjuder ett brett utbud av naturupplevelser, skärgårdsliv och stränder som uppskattas av invånare såväl som besökare som hittar in från E6:an och Norge. Sushi Yamas etablering i stadens köpcentrum är ett läge som funnits med tidigt i expansionsplanerna.

- Uddevalla Torp är en etablering som vi haft med länge i planerna i och med dess geografiska placering. Det är en otroligt stark handelsplats som även fångar upp en stor del av norrmännen. Köpcentrumet följer med och utvecklas ständigt och nu blir Sushi Yama en del av ett utbud som besökarna har saknat – säger Anders Molin, Expansion Manager. 

Den nya restaurangen ligger placerad i hjärtat av köpcentrumet och man hittar den raka vägen från entrén. Uddevalla Torp invigdes först 1991 och har genomgått flera ombyggnationer och utbyggnader i dess historia. Senaste om- och utbyggnationen genomfördes nyligen mellan 2020-2021. Torp inhyser närmare 100 butiker och 3300 gratis p-platser.

Sushi Yama erbjuder en välkomponerad meny som består av bl.a. sushi, poké bowls, varma rätter, dumplings och bao buns. Restaurangen kan ta emot 52 sittande gäster.


När år 2021 summeras kommer Sushi Yama att ha etablerat totalt 20 restauranger och skapat över 100 nya arbetstillfällen. 

Fakta
 Öppning: Torsdag den 9 september, kl.10.00
Öppettider: Alla vardagar kl.10.00-20.00, helger kl. 10.00-18.00
Adress: Torp, 451 76 Uddevalla
Telefon: 0522-215 50


Mer information: 
Anders Molin – Expansion Manager 
E-post: anders.m@sushiyama.se 
Telefon: +46 (0)70-357 73 77 

Ämnen

Kategorier

Regioner


Sushi Yama grundades 2008 och är idag Sveriges största sushikedja, med restauranger runtom i Sverige och en egen restaurangskola i Stockholm för internutbildning.

Kontakter

Danny Barsoum

Danny Barsoum

Presskontakt Chief Brand Officer Public Relations +46 (0)10-303 13 43

Välkommen till Sushi Yama!

Finns det något bättre än sushi? Vi älskar de fräscha och intensiva smakerna, de oändliga kombinationerna och alla de lekfulla kontrasterna på tallriken. Det var just därför vi bestämde oss för att ta hit de japanska läckerbitarna – till lilla Sverige. Här har vi serverat sushi på vårt eget, nordiska sätt sedan 2008. Vi jobbar alltid med högsta kvalitet i varje moment och använder endast noggrant utvalda, hållbara råvaror. Allt för att skapa en äkta smakupplevelse till alla sushilovers därute, något som idag gör oss till Sveriges största sushikedja.

Sushi Yama
Box 530
10130 Stockholm
Sweden