Gå direkt till innehåll
Översiktsbild på Östra stranden.
Översiktsbild på Östra stranden.

Pressmeddelande -

Beach Race Enduro – ett unikt pilotprojekt på Östra stranden

Den 9 oktober genomförs Sveriges första strandrace i enduro i Halmstad. Det är ett pilotprojekt som kommer att genomföras utan publik och sedan utvärderas.

Tävlingen är ett av alla evenemang som har flyttats fram i samband med pandemin. Nu blir den av i början av oktober. Eftersom det är ett pilotprojekt genomförs Beach Race Enduro helt utan publik.

Projektet har noga planerats som vid alla evenemang som arrangeras på kommunal mark. I samband med det kopplas sakkunniga från bland annat kommun och länsstyrelse in för att säkerställa att det genomförs på bästa möjliga sätt för alla inblandade. Det handlar om allt från polistillstånd till miljöhänsyn. 

Hur våra stränder kan nyttjas utanför högsäsong är en del av testet, utvärderingen kommer att visa om en fortsättning är möjlig.

På arrangörens webbplats finns all information om tävlingen:
https://www.beachraceenduro.se.

Kontaktuppgifter

Elisabeth Perrone, arrangör Beach Race Enduro, BT AB
Mobil: 070-62 27 186
E-post: betts@telia.com

Linda Hellring, projektledare Halmstad Convention Bureau, Destination Halmstad
Mobil: 0706-65 25 71
E‑post: linda.hellring@halmstad.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Destination Halmstad ska stimulera företagande, skapa tillväxt och stärka destinationens varumärke. I samarbete med näringslivet och övriga intressenter verkar vi aktivt för utvecklingen av hela Halmstads kommun med fokus på besöksnäring, turism, möten och evenemang. Bolaget arbetar inom tre områden: Turistservice, Halmstads Teater samt Evenemang och möten där Halmstad Convention Bureau ingår. Tillsammans skapar vi tillfällen att älska Halmstad!

Destination Halmstad är en del av Halmstads kommun.

Kontakter

Marcus Andreasson

Marcus Andreasson

Presskontakt Chef marknad Destination Halmstad AB +46 72-150 35 22
Åsa Elofsson

Åsa Elofsson

Presskontakt Kommunikatör Destination Halmstad AB +46 70-601 94 67
Karolina Davidsson

Karolina Davidsson

Presskontakt VD Destination Halmstad AB +46 76-813 74 26

Vi skapar tillfällen att älska Halmstad

Syftet med Destination Halmstad AB:s verksamhet är att utveckla Halmstad som besöks-, mötes- och evenemangsdestination för att stärka Halmstads varumärke och attraktionskraft syftande till en ökad hållbar tillväxt.

Bolaget arbetar inom tre områden: Turistservice, Halmstads Teater samt Destinationsutveckling där Halmstad Convention Bureau ingår. Tillsammans skapar vi tillfällen att älska Halmstad!

Destination Halmstad är en del av Halmstads kommun.