Vårfeber: 3 månader gratis hosting-provperiod + domäner med upp till 90% rabatt första året jämfört med år 2. **

Köp nu
.com
$ 5.99 $ 26.99 /1:a året
.one
$ 1.99 $ 16.99 /1:a året

Logga in

Kontrollpanel Webbmail Hemsideprogram Webbshop File Manager WordPress

Online Shop har nu ersatts med paketet Företag + e-handel

För att hjälpa småföretag att utöka sin närvaro online presenterar vi paketet Företag + e-handel. Det innehåller samtliga tjänster från Hemsideprogrammet och Online Shop tillsammans.

Småföretagare kan nu göra reklam för sina produkter utan att behöva skapa en hel webbutik. Det är perfekt för att visa dina kunder dina bästa erbjudanden samtidigt som du lockar dem till din fysiska butik. Paketet fungerar med en enkel dra-och-släpp-funktion. Det nya paketet gör att du kan marknadsföra din fysiska butik eller företaget utan större ansträngning.

Nya funktioner

En hovringsruta och textblekning gör att du kan anpassa din webbplats mer än tidigare. GDPR-efterlevnad är ett måste och du kan nu lägga till en cookiebanderoll på dina webbplatser. Fler funktioner kommer att läggas till under året, inklusive öppettider för din butik och en Google My Business-integrering.

Behålla alla funktioner i webbutiken

Det nya paketet Företag + e-handel kommer att innehålla alla befintliga Online Shop-funktioner, inklusive:

Nytt pris för Online Shop-kunder

Detta innebär också att produkten Online Shop inte längre kommer att erbjudas. Online Shop-kunder kommer att migreras till paketet Hemsideprogram Företag + e-handel. Det nya paketet har en något högre avgift än det tidigare Online Shop-erbjudandet som kommer att presenteras i den nya fakturan.

Hemsideprogrammets kunder kan enkelt uppgradera till det nya paketet från kontrollpanelen eller direkt från Hemsideprogrammets arbetsyta.

Tillbaka till nyheter