I 85 år har Mercury Marine forpligtet sig til at tilbyde innovative løsninger, der driver lystbådeentusiasters bedste oplevelser på vandet. I dag inkluderer dette at tilbyde den bredeste vifte af påhængsmotorer i branchen, lige fra vores prisvindende højtydende V12-, V10-, V8- og V6-motorer til den innovative elektriske Avator™ påhængsmotor-familie.

Hvis du overvejer, om en elektrisk påhængsmotor er noget for dig, kan du her dykke ned i detaljerne på Avator-familien. Derefter kan du kontakte en autoriseret Mercury-forhandler for at få mere at vide.

Få svar på dine Avatar spørgsmål via knappen herunder:

Avator kvalitet

Kvalitet

Vi elektrificerer ikke blot marinefremdriften. Vi gør det på Mercury-måden med førsteklasses kvalitet og højteknologi, fra det mest respekterede motormærke på markedet.

Avator innovation

Innovation

Vores næste skridt indenfor marinefremdrift er nytænkning, fuldt elektrisk fremdrift og er samtidig sjovt og pålideligt. Avator kan bruges til mindre fartøjer, og er derfor et produkt fra Mercury som alle kan nyde godt af – både på søen og på havet.

Avator frihed

Oplev friheden

Avator leverer en usædvanlig let og støjsvag påhængsmotor, der tillader fordybelse i miljøet omkring dig ude på vandet. Nu kan du med garanti mærke glæden ved at sejle!

Nem at transportere

Ved at eliminere behovet for et stort transportkøretøj skaber vi nye muligheder for at starte og gå på opdagelse, uanset hvor du vælger at begive dig hen på vandet.

Optimeret effektivitet

Fra motoren til hydrodynamikken optimerer vi effektiviteten for at maksimere din tid på vandet.

Avator propel

Ingen direkte udledning

Vi stræber efter at udlede mindst muligt CO2 og gøre noget godt for naturen – og det er nu muligt at sejle uden direkte gasudledning.

Nem vedligeholdelse

Fra praktisk opbevaring til simpel betjening – Avator definerer den gode sejloplevelse ved at gøre det nemmere for alle at nyde vandet på deres egne præmisser. 

Opladede batterier Avator

Hurtigopladende batterier

Vi udforsker intelligente løsninger til at drive dine eventyr – det indebærer også de lette og hurtigopladede batterier. Du vil altid have strøm, når du har brug for det.