TÄVLINGSTIPENDIUM 2024

Strömsholms Ridsportförenings Tävlingsstipendium 2024 kan sökas av SRF-medlem som tävlar på minst medelsvår nivå inom hoppning, dressyr eller fälttävlan. Årets totala stipendiesumma uppgår till 60 000 kronor. Din ansökan måste vara styrelsen tillhanda senast måndagen den 15 april 2024.

En 107-åring med något för alla

Hos oss i SRF är såväl några av landets mest meriterade som oerfarna ryttare medlemmar i samma förening.

En förening där vi tror på; att lära av varandra skapar inspiration och förutsättningar att nå sina egna mål och drömmar.

Hoppning

Med flera Lag SM-medaljer i ryggen fortsätter föreningens hoppryttare att utvecklas i god takt. På elitnivå finns ett 15-tal ryttare som tillsammans har så många mästerskaps-medaljer att prisskåpet behöver byggas ut.

Både häst- och ponnylagen, även på lägre nivåer, visar alla stor ambition, fokusering och stort engagemang för såväl sina hästar som för tävlings- och träningskamrater.

Fälttävlan

Fälttävlan är en växande gren inom SRF som har utvecklats på ett fantastiskt sätt. Eller vad sägs om att både Häst- och Ponnylaget tog medalj vid Lag-SM i Fälttävlan den 13-15 augusti 2021 på banorna intill Strömsholms Slott – med historiska resultat.

Hästlaget tog SILVER-medaljen i hårt konkurrens med åtta (8) lag från andra klubbar. BRONS-medaljen gick till vårt Ponnylag som fick kämpa hårt mot inte mindre än tjugotvå (22) andra lag.

EM-ryttaren Anna Freskgård och William Nilsson Fryer är föreningens mest meriterade ryttare i Fälttävlan.

Dressyr

Vårdressyren på Strömsholm är ett mycket populärt dressyrmeeting för såväl morgondagens stjärnor som för de mest meriterade inom svensk dressyr. Med bland annat Grand Prix-klasser, deltävling i Lövsta Future-Challenge och Falsterbokval fylls startlistorna snabbt. I år snabbare än någonsin. Flera hemmaryttare är med, bland annat föreningens profilryttare, Gabriella Tichelaar.

Strömsholms Ridsportförenings dressyrryttare hittar du på alla nivåer. Flera av dem tränar för Strömsholmslärarna, Marianne Esseen Söderberg och Louise ”Lussan” Nathhorst.

Strömsholmsdagarna 2024

De anrika banorna vid Strömsholms Slott står den 6-9 juni 2024 åter som värd för Strömsholmsdagarna och årets evenemang kommer att ha ett mycket bra sportsligt innehåll.

Vi hoppas på SM i Dressyr för Children, Juniorer, Unga ryttare och Seniorer.

Hoppningen har traditionsenligt klassen Prins Gustaf Adolfs Minneshoppning och mycket mer.

SRF tävlingsdagar
6 apr

v414 3*/2* Hopptävling för Häst (lör-sön)

Vårhoppet 2024
10 apr

v415 2* Kvällsdressyr för Häst (ons)

Kvällsdressyr
13 apr

v415 3*/2* Hopptävling för Ponny (lör-sön)

Vårhoppet 2024
Samarbetspartners