Ohita
TUI tarjoaa maksuttoman muutosoikeuden matkapaketteihin

Tiedote -

TUI tarjoaa maksuttoman muutosoikeuden matkapaketteihin

TUI haluaa nyt tarjota asiakkailleen joustavuutta ja mielenrauhaa jo ennen lomaa tarjoamalla maksuttoman muutosoikeuden uusiin varauksiin. Muutosoikeus koskee huhti-lokakuun lomia, jotka toteutetaan tilauslennoilla.

Muutosoikeus koskee uusia varauksia, joiden matkustusaika on 1.4 - 31.10.2020. Asiakkaalla on mahdollisuus kerran maksutta muuttaa lähtöpäivää, hotellia tai lomakohdetta, kun matkaan on vähintään 14 päivää. Muutosoikeus koskee tilauslennoilla toteutettavia matkapaketteja.

– Monet suomalaiset varaavat tällä hetkellä kevät- ja kesälomiaan, mutta he ovat luonnollisesti huolissaan, tulevatko suunnitellut matkat toteutumaan. Jotta loman voi varata turvallisin mielin, tarjoamme asiakkaillemme nyt maksuttoman muutosoikeuden, kertoo Laura Aaltonen, viestintäpäällikkö, TUI Finland.

Muutosoikeuden ehdot:

  • Maksuton muutosoikeus on voimassa kaikkiin tilauslennoilla toteutettaviin matkapaketteihin ajalla 1.4.–31.10.2020
  • Varausta voi maksutta muuttaa yhden kerran (lähtöpäivää, lomakohdetta tai hotellia), kun lähtöön on vähintään 14 päivää.
  • Muutosoikeus on voimassa ainoastaan tilauslennoilla toteuttaviin matkapaketteihin. Etu ei koske viikonloppumatkoja, risteilyjä, pelkkiä lentoja eikä omatoimimatkoja.
  • Etu koskee ainoastaan uusia varauksia.

Uuden muutosoikeuden lisäksi TUI kehottaa asiakkaitaan aina seuraamaan viranomaisten suosituksia, erityisesti ulkoministeriön matkustustiedotteita.

Lue lisää maksuttomasta muutosoikeudesta täältä

Aiheet


TUI Nordic on Pohjoismaiden matkailumarkkinoiden johtava matkanjärjestäjä 20 prosentin markkinaosuudellaan. Vuonna 1961 perustettu konserni tarjoaa valmismatkoja, lentoja ja risteilyjä. TUI Nordiciin kuuluvat TUI Sverige, TUI Norge, TUI Danmark ja TUI Finland, sekä Nazar ja lentoyhtiö TUI fly. Saksalainen matkanjärjestäjäkonserni TUI Group toimii maailmanlaajuisesti noin 180 kohteessa. www.tui.fi

Discover your smile

TUI Finland Oy Ab on osa pohjoismaalaista matkailukonsernia TUI Nordicia, johon kuuluu myös TUI Sverige, TUI Norge, TUI Danmark, Nazar ja lentoyhtiö TUIfly Nordic. TUI Nordic on osa TUI Groupia.

TUI Finland
Jaakonkatu 3 C
PL 10, 00101 Helsinki
Finland