Superpäivät sunnuntaihin asti - katso tarjoukset!
Ohita
Puhelimen asettaminen suojakuoreen

Älypuhelimen suojakuoret ja näytönsuojat - näin suojaat puhelimesi

Mitä eroa on näytönsuojalla, lompakkokotelolla ja älypuhelimen suojakuorella? Tässä artikkelissa annemme ohjeita puhelimen optimaaliseen suojaukseen.

Puhelimen näyttö rikkoutuu helposti, ja vahinko voi koitua hyvin kalliiksi. Useimmiten älypuhelimen näytön vaihto maksaa pienen omaisuuden.

Näytön suojaaminen puolestaan on edullista. Älypuhelimen näytönsuoja tai suojakuori maksaa vain muutaman kympin. Silti se riittää yleensä ehkäisemään puhelimen vauriot sen pudotessa seuraavan kerran pöydältä tai taskusta.

Gigantin työntekijä puhelimen suojakuorien edessä myymälässä

Puhelinlompakoiden plussat ja miinukset

Älypuhelimestasi tulee hiukan kookkaampi suojakuorta, etenkin lompakkokoteloa, käytettäessä. Wilhelmsenin mukaan lompakkomalli on juuri tästä syystä suositumpi naisten kuin miesten keskuudessa.

”Naiset kuljettavat puhelinta joka tapauksessa usein käsilaukussa, jolloin vähän isompi koko ja paino eivät haittaa”, hän kertoo.

Puhelinlompakossa on myös monia etuja: Se suojaa älypuhelinta molemmilta sivuilta, edestä ja takaa ja lisäksi siinä voi säilyttää luottokortteja ja muita kortteja. Näin ei tarvitse kantaa mukana sekä puhelinta että lompakkoa tai korttipidikettä.

“Ainoa ongelma on, että jos hukkaat puhelimen, hukkaat kaiken”, muistuttaa Wilhelmsen.

Joitakin vuosia sitten monet uskoivat, että älypuhelin poistaa korttien magnetoinnin, jos niitä kuljetetaan yhdessä. Wilhelmsenin kokemuksen perusteella tämä pelko on turha.

”Olen työskennellyt puhelinliikkeissä kolme vuotta ja myynyt tuhansia puhelinkuoria. En ole koskaan kuullut asiakkaan valittavan puhelimen vaikuttaneen korttien magnetointiin. Useimmissa tapauksissa korteissa olennaisinta on siru”, hän kertoo.