{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}
Kom og besøg Plantorama Vejle

Plantorama {{ store.name }}

{{store.address}}
{{store.zipCode}} {{store.city}}
Åbningstider
{{ localeDate(openingHour.day) }}
{{ openingHour.hours }}

Kontakt os

Plantorama Vejle

Stiftsvej 61
7100 Vejle
Hverdage: 09.00 - 19.00
Weekend: 09.00 - 18.00
Helligdage: Lukket

Kontakt os

Det fjerde Plantoramacenter

Plantorama Vejle

Plantorama Vejle var det fjerde Plantoramacenter, der åbnede i 2004 med den nyeste teknologi, som sikrede dyr og planter de mest optimale betingelser.

Havecenteret i Vejle har alt i blomster

Plantorama Vejle er et stort havecenter og er kendetegnet ved et meget bredt udvalg og mange kunder, der kommer igen og igen. Centeret tilbyder alt fra stueplanter og haveplanter, over brugskunst, til dyrefoder og kæledyr. Læs mere om gnavere og kaniner. 

Find alt til kæledyret i dyrehandlen

Hos Plantorama Vejle er produkterne ikke blot varer på hylderne, men en oplevelse for enhver besøgende. Udover de flotte opstillinger tilbyder centeret springvand, café samt mange spændende fisk og dyr. Få gode råd til, hvordan du passer din dværghamster.

Væksthusene og dyrecenteret er desuden kendetegnet ved at benytte den nyeste teknologi, der giver dyr og planter de mest optimale vækstbetingelser. Se vores udvalg af bure til kanin og hamster.

Faguddannet personale byder velkommen

I havecenteret bliver du mødt at vores dygtige, veluddannede personale af væksthusgartnere med speciale i stueplanter og sommerblomster samt planteskolegartnere med speciale i haveplanter.

Vores personale har derudover stor viden indenfor granitprodukter, etablering af vand i haven samt jord, gødning og kemikalier.

Du finder ligeledes kreative blomsterdekoratører, der sørger for, at du altid kan finde en smuk sammenplantning eller blomstergave til enhver lejlighed. Hos alle vores planteskoler finder ud altid veluddannet personale. 

I dyrecenteret bliver du mødt af et dygtigt, faguddannet personale, som har en stor passion for dyr og kan rådgive dig. Læs Fødevarestyrelsens anmeldelse af Plantorama Vejle her.