{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}
Kom og besøg Plantorama Hillrød

Plantorama {{ store.name }}

{{store.address}}
{{store.zipCode}} {{store.city}}
Åbningstider
{{ localeDate(openingHour.day) }}
{{ openingHour.hours }}

Kontakt os

Plantorama Hillerød

Emblasvang 2
3400 Hillerød
Hverdage: 09.00 - 19.00
Weekend: 09.00 - 18.00
Helligdage: Lukket

Kontakt os

Besøg vores Espresso House

Der er afslapning og kaffe på menuen.
Læs mere

Det ottende Plantoramacenter

Plantorama Hillerød

Som det første center på Sjælland åbnede Plantorama Hillerød i 2012, og var på daværende tidspunkt et af de største Plantoramacentre både på kvadratmeter og oplevelser.

Første Plantorama på Sjælland

I 2012 åbnede Plantorama i Hillerød og gjorde på den måde Plantorama landsdækkende med seks butikker i Jylland, én på Fyn og nu også én på Sjælland.

Det ottende center var med til at sikre, at danskere i hele landet kunne få adgang til det store udvalg indenfor have, bolig og dyr.

Vores havecenter i Hillerød var det største 

Hillerød blev valgt på grund af byens centrale placering. Hillerød er handelscentrum for Nordsjælland, så for at glæde de Nordsjællandske kunder satsede Plantorama stort og byggede den hidtil største Plantorama.

Plantorama Hillerød var nemlig dobbelt så stort som det gennemsnitlige Plantoramacenter. Ikke nok med at Plantorama Hillerød var det største center, så var det også det største havecenter i hele norden.

Vores dyrehandel har alt til kæledyr

Tag bare hele familien med når du skal handle hundefoder eller andet til kæledyret. Vi har et stort udvalg, også af levende dyr, som du og familien kan kigge på og få en masse spændende oplevelser ved. Der er f.eks. gnavere, akvarier med fisk, og i sommerperioden havedamsfisk m.m. 

Besøg vores Espresso House og nyd en kop kaffe  

Plantorama Hillerød var også det største center på oplevelser. Midt i centret finder du en Espresso House, hvor du kan nyde en velsmagende kop kaffe og lækkert bagværk, imens du samler kræfter til turen rundt i det store udvalg.

Plantorama Hillerød er ikke bare et have- og dyrecenter - det er et udflugtssted for hele familien. Læs Fødevarestyrelsens anmeldelse af Plantorama Hillerød her.

Faguddannet personale byder velkommen

I havecenteret bliver du mødt at vores uddannede personale af væksthusgartnere med speciale i stueplanter og sommerblomster samt planteskolegartnere med speciale i haveplanter.

De har en stor viden om granitprodukter, etablering af vand i haven samt jord, gødning og kemikalier.

Du finder også kreative blomsterdekoratører, der sørger for, at du altid kan finde en smuk sammenplantning eller blomstergave.

I dyrecenteret bliver du mødt af faguddannet personale, som har en stor passion for dyr og kan rådgive dig om alt indenfor dyr