Gå direkt till innehåll
Zen of Steamery.
Zen of Steamery.

Pressmeddelande -

Steamery skapar ASMR av klädvård

Det svenska klädvårdsföretaget Steamery vill inspirera människor till att sakta ner i dagens stressiga tempo och upptäcka den meditativa känslan av “zen” när du tar hand om det du redan äger. Dem visar detta i deras nya ASMR-kampanj Zen of Steamery.

Steamery har de senaste åren utbildat och influerat människor runt om i världen mot ett mer slow fashion-tänk där nyckeln är att sluta överkonsumera kläder och att köpa bättre material. Företaget tycker att det är hög tid att sakta ner och i stället behandla våra plagg som livslånga kompanjoner som är värda att tas hand om. I deras kampanj Zen of Steamery vill de ta dig till ett lugnt ställe, där du kan ta ett djupt andetag, sakta ner och uppleva den tillfredställande harmonin av klädvård. 

Det svenska varumärket förespråkar att klädvård kan vara terapeutiskt för själen. Den nya kampanjen visar steaming, handtvätt och att raka bort noppor på tyg, som lugna och terapeutiska rutiner. Målet är att inspirera människor till att gå tillbaka till grunden av klädvård och tillåta dig själv tid att omsorgsfullt ta hand om dina mest värdefulla plagg istället för att hela tiden köpa nytt för att sedan slita och slänga. Lyssna på det sköna, avslappnande ljudet av att noppra av en stickad tröja, njut av ett lugnt ögonblick när du handtvättar eller känn den tillfredställande känslan av att se skrynklorna på din skjorta smälta och försvinna.

På Steamery har vi utövat konceptet av klädvård i många år nu och vi har upptäckt den lugnande, sköna och avslappnande känslan av att steama, noppra av kläder och att handtvätta. Vi vill uttrycka detta i vår nya kampanj och målet är att inspirera människor att uppskatta dessa dagliga rutiner på nya nivåer. Ta det lugnt, ta hand om det du redan äger och ge nytt liv till dina kläder och textilier, säger Frej Lewenhaupt, medgrundare och VD på Steamery. 

De lugnande ASMR-ljuden från Zen of Steamery-kampanjen finns tillgängliga på Spotify och tre kampanjvideor finns nu på Youtube.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Steamery är ett skandinaviskt klädvårdsföretag som startades 2014 av Frej Lewenhaupt, Petra Ringström och Martin Lingner. Under 2021 sålde bolaget mer än 150 000 steamers och de har på bara några år blivit det ledande varumärket inom klädvård. Steamerys mission är att inspirera och utbilda andra att ta bättre hand om sina kläder så de både ser fina ut och håller längre. Deras återförsäljare är några av världens mest prestigefyllda mode- och designbutiker såsom Mr. Porter, Selfridges och MoMA. Steamery har uppmärksammats av internationell media och däribland Vogue, Finanical Times, Esquire, The Telegraph, GQ, Harper’s Bazaar och Deezen.

Kontakter

Maja Engstrand

Maja Engstrand

Presskontakt PR & Influencer Marketing Specialist Global 076-3257790

Relaterat innehåll

Steamery

Steamery är ett skandinaviskt klädvårdsföretag som startades 2014 av Frej Lewenhaupt, Petra Ringström och Martin Lingner. Under 2023 sålde bolaget mer än 160 000 steamers och de har på bara några år blivit det ledande varumärket inom klädvård. Steamerys mission är att inspirera och utbilda andra att ta bättre hand om sina kläder så de både ser fina ut och håller längre. Deras återförsäljare är några av världens mest prestigefyllda mode- och designbutiker, som Selfridges, Harrods och Mr. Porter. Steamerys steamers finns också på uppskattade hotell runt om i världen som Hoxton, Claridge's, Soho House och The Londoner.

Steamery
Sankt Paulsgatan 22B 
118 48 Stockholm
Sverige
Besök våra andra nyhetsrum