Zleep Living

Hotellejlighed med eget køkken til familie på Zleep Hotel Lyngby
Book værelse
Vælg venligst hotel
Vælg venligt ankomstdato
Vælg venligst afrejsedato
1 værelser, værelse, 1 voksne voksen børn barn
Værelse 1
Voksne
Børn (3-12 år)
Børn (0-2 år)

Børn under 3 år bor gratis

Værelse 2
Voksne
Børn (3-12 år)
Børn (0-2 år)

Børn under 3 år bor gratis

Værelse 3
Voksne
Børn (3-12 år)
Børn (0-2 år)

Børn under 3 år bor gratis

Værelse 4
Voksne
Børn (3-12 år)
Børn (0-2 år)

Børn under 3 år bor gratis

Værelse 5
Voksne
Børn (3-12 år)
Børn (0-2 år)

Børn under 3 år bor gratis

Vi overgår snart til vores nye hjemmeside. Du vil derfor kunne opleve at blive viderestillet til den nye bookingportal.

Hotellejligheder til længerevarende ophold

Er du på udkig efter værelser velegnede til længerevarende ophold? Så har vi den helt rette løsning til dig. Løsningen er et Zleep Living-værelse. Et Zleep Living-værelse minder mest af alt om en hotellejlighed og er udstyret med en række køkkenfaciliteter.

På værelset vil du hurtigt føle dig hjemme, og du skal ikke bekymre dig om at finde en restaurant i nærområdet, når sulten melder sig, for måltiderne kan du selv tilberede i det dertilhørende køkken og/eller med de køkkenfaciliteter, der stilles til rådighed. Du finder Zleep Living-værelser på flere af vores hoteller. Nedenfor kan du læse mere om de enkelte hotellers præcise Living-faciliteter, og hvordan et Living-værelse bookes.

Mørkegrå betonvæg | Zleep Hotels

Zleep Hotel Madrid Airport

Booker du et Living-værelse på Zleep Hotel Madrid Airport, får du et rummeligt værelse med eget mindre køkken, der er 50 procent større end et klassisk hotelværelse. I køkkenet finder du blandt andet et minikøleskab med fryser, vask, mikroovn og service. Living-værelset er perfekt for dig, der har et længerevarende ophold i Madrid, eller som selv ønsker at kunne lave mad.

Madrid

Mørkegrå betonvæg | Zleep Hotels

Zleep Hotel Vejle

På Zleep Hotel Vejle tilbyder vi tre forskellige Living-værelser: Triple Living med plads til tre, Family Living med plads til tre voksne samt et barn og Large Family Living med plads til fire voksne samt to børn. Fælles for alle Living-værelserne er, at de er 50 procent større end et almindeligt hotelværelse og udstyret med køkkenfaciliteter som service, mikroovn, elkedel, køleskab, vask og kogeplader – perfekt for længere ophold.

Vejle - Large Family Living, in-room lounge space
Mørkegrå betonvæg | Zleep Hotels

Zleep Hotel Lyngby

Booker du et Living-værelse på Zleep Hotel Lyngby, får du din helt egen hotellejlighed. Værelset er 50 procent større end et almindeligt hotelværelse og har indbygget køkken. I køkkenet finder du et minikøleskab med fryser, en vask, mikroovn og naturligvis service. Desuden har du også mulighed for at kokkerere din egen mad helt fra bunden ved brug af køkkenets to kogeplader.

Hotellejlighed til familie på Zleep Hotel Lyngby

Mørkegrå betonvæg | Zleep Hotels

Zleep Hotel Køge

På vores hotel i Køge er Living-værelserne udstyret med eget køkken. I køkkenet finder du, foruden service, et køleskab, en vask, elkedel og mikroovn. I Køge er antallet af spisesteder i nærområdet begrænset, og derfor vil det være en stor fordel at booke et Living-værelse, såfremt du skal overnatte i en længere periode.

Zleep Hotel Køge Living Room

Sådan booker du et Zleep Living-værelse

 

Et Zleep Living-værelse kan bookes som separat værelseskategori, når du foretager din reservation, eller ved at udfylde formularen nedenfor. Formularen skal dog kun benyttes ved booking af længerevarende ophold på minimum 14 dages varighed. Indsender du en formular, vil vores bookingafdeling efterfølgende kontakte dig med yderligere information samt en pris for opholdet.

 

    Vælg hotel