Konstruert for å distribuere renere luft effektivt i hele rommet

Konstruert for å distribuere renere luft effektivt i hele rommet

 

Dekker hele rommet 

 De fleste luftrenserene klarer ikke å sende ren luft til hele rommet, det oppstår enkelt "døde soner" der den rensede luften aldri når. Luftrensere som sender luften ut i en retning gir områder der lite eller ingen luft sirkuleres.  PureDirect har to separate luftstrømmer for å minimere "døde soner."

  

PureDirect dobbel luftstrøm

Uavhengig laboratorietest av forskjellige luftstrømskonfigrasjoner bekrefter at dobbell luftstrøm distribuere luften bedre og jevnere ut i hele rommet.

Leitz TruSens luftrensere

Mellomstore rom

opptil 35 m²
med SensorPod

Store rom

opptil 70 m²
med SensorPod

Små rom

opptil 23 m²
uten SensorPod

Ved å sende renset luft ut i to retninger gir TruSens luftrenser en jevn luftsirkulasjon i rommet.

Laget for å prestere

PureDirect sender renset luft ut i to luftstrømmer uten å rette luftstrømmen dirket mot folk i rommet.

Ved å bruke dynamiske strømningsannalyser og simuleringer og test med sporingsgasser, oppdaget vi at den optimale tilførselen av renset luft ut i et rom var å sende luften ut i ulike vinkler fra to utløp. Dermed når den rensede luften mye bedre ut i hele rommet.

Kjøp TruSens

Ren luft er viktig

Å holde seg oppdatert og innhente informasjon betyr at du kan ta proaktive valg for din helse og velferd. Er det ikke på tide at du tar kontroll over luften du puster inn?

 

.

.

Beskytt deg og familien din mot bakterier og virus

Luftbårne sykdommer, som forkjølelse og influensa, kommer gjennom luften og blir spredt i et rom, slik kan sykdommer spres raskt og smitte andre.

.

.

Kjæledyr allergi

Allergener fra dyr kan finnes i luften i hjem  som ikke har kjæledyr,  og kan henge igjen i opptil 6 måneder etter at kjæledyr har vært et sted, og mennesker kan frakte med seg allergener fra sine dyr. 

  

.

.

Korrelasjon mellom luftforurensning og demens?

Forskere fra University of London, Imperial College og King’s College London, har nylig publisert en studie som antyder en sammenheng mellom demens og luftforurensning.