Ansøgninger – data & analyse

Ansøgningsområde: Feriehjælp 20242019 2020 2021 2022 2023 2024 

 

 

RegionPct.Antal
henvendelser
Nordjylland – se kommuner ⌄6.5%3
Midtjylland – se kommuner ⌄13.0%6
Syddanmark – se kommuner ⌄60.9%28
Hovedstaden – se kommuner ⌄13.0%6
Sjælland – se kommuner ⌄6.5%3
Ansøgninger i alt46

Dansk Folkehjælp har en række sociale indsatsområder der henvender sig til udsatte familier i Danmark. Vi foretager løbende effektmålinger af vores arbejde for bedst muligt at målrette vores tilbud til de mennesker vi hjælper. For at vi kan gøre det, er det vigtigt, at vi har data på vores ansøgere for at sikre, at de opfylder de kriterier, der er gældende for vores forskellige indsatsområder, men lige så vigtigt at have viden om de udfordringer som de møder i deres hverdag.

På denne side kan du finde anonymiseret data både landsdækkende, regionalt og lokalt på de familier, der søger hjælp hos os. Vi tilføjer løbende nye data- og statistik af vores hjælpearbejde i Danmark.

Da der er tale om hentning af store datamængder, som altid er opdateret på det tidspunkt siden besøges, kan der forekomme længere svartid på de enkelte dataområder. Data kan frit gengives dog med kildeanvisning til Dansk Folkehjælp.

Oplever I problemer med de tilgængelige data og statistiske materiale, eller har brug for en uddybning af data, er I velkommen til at kontakte os på telefon 70 220 230 eller post@folkehjaelp.dk.