You are currently at our Norway website. We also offer a wide range of products with direct customer service in many locations worldwide.
All locations

#ContiEuropeanRoadshow

Europeisk Roadshow

YOUR BUSINESS, OUR SOLUTIONS.


Header Conti Roadshow

Trcuk Gif Symbol orange black

Sammen gjør vi en forskjell.

Som et premium merke har vi som mål å engasjere og inspirere. For å nå ut til våre partnere og kunder er ingen vei for langt for oss. Vårt mål er klart: å støtte våre partnere og kunders virksomheter ved å oppdatere dem om trendende nøkkeltemaer – og gi dem alt de trenger for å ta virksomheten til neste nivå.

I 2023 skal vi derfor legge ut på en 50 000+ km lang reise, hvor vi skal vise frem innovative ideer, unikt innhold og en interaktiv utstillingsside for lastebil-, buss- og varebilsektoren til folk i over 30 land over hele Europa.

Vi håper på å se deg!



Følg med på bloggen for siste nytt!

Gå ikke glipp av oppdateringer fra veien eller våre innlegg. På Roadshow-bloggen vil vi dele våre synspunkter på ulike emner og holde deg oppdatert. Følg

Link til vår blogg


Blog Image


Hva handler det om?

På turneen med vårt Roadshow vil vi tilby oppdatert informasjon, presentasjoner, samt spørsmål og svar om trendende nøkkelområder for virksomheten din. Opplev disse emnene og mer førstehånds i lastebilen vår:


Employee sitting infront of his Computer

DIGITALE LØSNINGER

Oppdag intelligente produkter og tjenester som gir deg full oversikt over flåten din i sanntid.

Les mer

White Truck standing on grey ground

GENERATION 5

Vi åpner neste kapittel i mobilitetens historie. Få informasjon om alt du trenger å vite om en ny generasjon dekk som virkelig gjør en forskjell.

Les mer

white Van driving on a Street

VAN DEKK

Dra nytte av dekk til lette nyttekjøretøy som tilbyr eksepsjonell kjørelengde, robusthet og drivstoffeffektivitet.

Les mer


Parking lot with Trucks

BÆREKRAFT

Bidra til å ta ansvar for fremtiden vår og lære mer om innovasjoner som reduserer utslippene for miljøet vårt. 

Les mer

Men in Suite showing his Phone screen

LODC

Få mest mulig ut av dekkene dine og hold deg hold deg informert om hvordan du senker dine totale kjøretøykostnader (LODC).

Les mer

Continental Exhibition

MØT OSS LIVE

Møt oss i roadshow-bilen og bli en del av et unikt arrangement med minneverdige øyeblikk, inspirerende mennesker og svært relevant innhold for virksomheten din. 

Les mer



Hvor i Europa er vår showtruck nå?

Vil du vite mer om vårt merke og våre løsninger? Spor neste stopp på roadshowet og finn ut når teamet vårt vil være på et sted nær deg! Kartet vårt vil guide deg til nærmeste sted.


Fra sosiale medier