Pressmeddelande -

Förstå universums hemliga språk

Det krävs inget medium för att få kontakt med världen bortom vår – det är möjligt för oss alla om vi bara vet hur vi ska göra och vad vi ska leta efter. Med ett subtilt skifte i uppfattningsförmåga kan vi få tillgång till en oändlig källa av visdom, kärlek och tröst. Det menar Laura Lynne Jackson, ett välkänt medium från USA och författare till den nya boken Tecken – universums hemliga språk, som äntligen lanseras på svenska!

Alla har vi råkat ut för dem – dessa ”tillfälligheter” som inom oss väckt tanken att det kanske inte är en tillfällighet, att det är ett tecken, från någon eller något vi inte kan se eller vidröra. Men hur ska man veta vad det betyder och kan man verkligen be om tecken från andra sidan? Detta och mycket mer får vi svar på i Tecken – universums hemliga språk.

– När du väl lär dig se tecknen och budskapen kommer du aldrig att kunna låta bli att se dem. De kommer alltid att ha förmågan att genomsyra ditt förflutna, nuet och framtiden med ny och djup mening och på detta sätt förvandla ditt liv, säger Laura Lynne Jackson, som redan som barn såg och upplevde saker som de flesta av oss skulle kalla ”övernaturliga”.

Men kan man be om tecken, eller be om hjälp för att bli mer mottaglig? Lauras svar är ”ja” och i boken berättar hon hur man går tillväga för att skapa kontakt. Laura beskriver även hur man förbereder sig för att ta ett första steg mot att öppna sitt sinne och hjärta för den andra sidan, samt listar en diger samling av de vanligaste tecknen den andra sidan skickar för att få kontakt med oss människor.

Förutom allt detta får du veta hur tecken manifesterar sig, vad det är för motor som driver dessa tecken och möjliggör dem. Finns det flera olika energier som skickar oss tecken? Enligt Laura så är det tre distinkta krafter som skickar tecken till oss. Vilka är de och vilka olika metoder använder de sig av för att fånga vår uppmärksamhet? Och varför lägger sig den Andra Sidan i vårt liv här på jorden?

I boken lägger Laura fram tanken att trots att vi tittar länge och med närvarande blick på allt som omger oss, så kanske vi faktiskt inte ser allting. Tänk om vi missar ett helt lager av verkligheten? Har du länge dragits med en känsla att det faktiskt är så, men att du inte vet hur du ska få tillgång till detta andra lager, så är Tecken boken för dig.

– Tecknen finns där. Bekräftelsen finns där. Kärleken finns där. Det enda vi behöver göra är att lära oss hur vi kan ta emot det.

Relaterade länkar

Ämnen

  • Friskvård

Kategorier

  • böcker
  • livsenergi
  • #tecken
  • #lauralynnejackson
  • #boklansering
  • #andlighet

För mer information, bilder och recensionsexemplar, vänligen kontakta: Alexandra Jerselius, förläggare och marknadsansvarig på Livsenergi, 0704-102104, alexandra.jerselius@brafo.se

Livsenergi bidrar till ökad medvetenhet med den bredaste utgivningen av kvalitetsböcker för inre utveckling och är Sveriges största förlag och bokklubb med fokus på hälsa för sinne, kropp och själ. Verksamheten som har funnits sedan 1997 ingår idag som en del i Bra Förlag AB.

Kontakter

Alexandra Jerselius

Presskontakt Förläggare och marknadsansvarig 0704-102104