09 Aralık 2023 - Cumartesi

PUBG MOBILE Dünya Şampiyonası (PMGC) 2023

İstanbul, Ataşehir
PUBG MOBILE Dünya Şampiyonası (PMGC) 2023

Etkinlik Detayları

 

Dünyanın en iyi PUBG MOBILE takımı 8-9-10 Aralık tarihlerinde Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda belli oluyor! 

 

PUBG MOBILE, Cumhuriyet’in 100. yılının kutlandığı 2023 yılında Türkiye'de dev bir espor organizasyonuna ev sahipliği yapıyor.

 

Mobil esporun zirvesi olarak kabul edilen ve en büyük espor organizasyonlarından biri olan 2023 PUBG MOBILE Dünya Şampiyonası’nın finallerine Ülker Spor ve Etkinlik Salonu ev sahipliği yapacak. Son şampiyonun Türk takımı S2G Esports olduğu turnuvada dünyanın en iyi 16 PUBG MOBILE takımı bu sene de kıyasıya mücadele edecek. 3 milyon dolar ödül havuzu bulunan turnuva, Türkiye esporu için önemli bir dönüm noktası olacak.

 

Dünyanın dört bir yanından bölgelerinin en iyi takımlarının yanı sıra Türkiye ve Çin'den davetli birer takımın yer alacağı PUBG MOBILE Dünya Şampiyonası'nda rekabeti derinliklerine kadar hissetmek için Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda buluşuyoruz!

 

3 gün boyunca her güne özel ayrı gösteriler, birbirinden eşsiz etkinlikler, binlerce hediye kazanabileceğin ve takım oyuncuları, BarışG, BarışBra, Mezarcı gibi en sevilen influencerlarla  tanışma firsatı yakalayabileceğiniz bu espor deneyimine siz de davetlisiniz! 

 

NOT: 8-9-10 Aralık tarihlerinde 11.00-19.00 saatleri arasında sürekli olarak Kozyatağı ve Yenisahra Metro çıkışından Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’na ücretsiz ring servisleri yapılacaktır. 

Program:

8 Aralık Cuma:

12.00 – Kapı Açılışı

14.00 – Açılış Töreni/Ön Gösteri

15.00 – Maçlar

19.30 – Kapanış Gösterisi: Ceza Konseri

9 Aralık Cumartesi:

12.00 – Kapı Açılışı

13.45 – Açılış Töreni/Ön Gösteri: Ece Seçkin Konseri

15.00 – Maçlar

19.00 – Kapanış

10 Aralık Pazar:

12.00 – Kapı Açılışı

13.45 – Açılış Töreni/Ön Gösteri: Hadise Konseri

15.00 – Maçlar

19.00 – Ödül Töreni

 

Etkinlik Kuralları:

- PMGC İstanbul'a katılmak için yaş sınırlaması yoktur.

- Maçlar etkinliğin tüm aşamalarında sadece Türkçe anlatılacak.

 

- Etkinliğin kapıları saat 12.00’de açılacak ve gösteri saat 14.00'de başlayacak.  Etkinlik mekânına erken gelmeye çalışın. Etkinliğe çok sayıda taraftar katılacağı için taraftarların etkinlik mekânına girişi sırasında yapılacak güvenlik kontrollerinin gecikmelere sebep olabileceğini düşünüyoruz. 

 

Etkinlikle ilgili bilmeniz gerekenler şu şekilde: 

- Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir.

- Etkinlik alanına girecek herkes bilete tabiidir ve bilet alan her katılımcı bu kuralları kabul etmiş sayılır.

- Etkinlik girişinde kimlik kontrolü olacağından kimlik kartlarınızı yanınızda bulundurmanız zorunludur.

- Güvenlik personeli, etkinlik alanına giren herkesi güvenlik aramasına tabii tutacaktır.

- Organizasyon sahibi etkinlik kapsamında uygun görülmeyen kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

- Etkinlik alanına yanıcı, patlayıcı, parlayıcı, kesici ve delici olarak kullanılabilecek her türlü alet ve lazer imleci ile girmek yasaktır.

- Etkinlik alanına profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera, drone ve fotoğraf makinası); Selfie ve GoPro çubukları dahil olmak üzere profesyonel çekim ekipmanları ile girmek yasaktır. Etkinlik alanına evcil hayvan alınmayacaktır.

- Etkinliğe katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı etkinlik organizasyonuna ait olup katılımcı, etkinliğe katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir.

- Etkinlik her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir. Her türlü hava koşuluna hazırlıklı olunması önerilir. Bilet iadesi yapılmayacaktır.

- Etkinlik alanı içinde yiyecek ve içecek satışı yapılacaktır, dışarıdan getirilen yiyecek ve içecek etkinlik alanına kesinlikle alınmayacaktır.

- Katılımcıların etkinlik alanına getirdikleri eşyaların sorumluluğu kendilerine aittir. Kayıp eşyalardan etkinlik organizatörü sorumlu tutulamaz.

- Etkinlik alanındaki aşırı ve yüksek sesli müziğe maruz kalmak, geçici duyma bozukluğuna sebep olabilir.

- Etkinlik alanındaki ışık düzenleri geçici göz rahatsızlıklarına neden olabilir. Etkinlik sırasında strobe ışıklar kullanılabilir. Strobe ışık, epilepsi öyküsü olan bazı kişilerde epileptik nöbetlere yol açabilir.

- Katılımcıların etkinlik süresince biletlerini saklamaları gerekmektedir.

- Etkinlik biletleri sadece organizasyon sahibi tarafından belirlenen resmi satış noktalarından alınmalıdır. Organizasyon sahibi resmi satış noktalarından alınmayan biletlerin sahiplerini etkinlik alanından çıkarma hakkına sahiptir.

- Etkinlik biletleri devredilemez ve iade edilemez. Kayıp biletler için organizasyonun sorumluluğu bulunmamakta olup kaybolan biletlerin yenisi basılmayacaktır.

- Kombine bilet sahiplerinin etkinlik ikinci gününe katılım için etkinlik girişinde görevli personel tarafından açıkça belirtilecek yönlendirmelere uygun hareket etmeleri gerekmektedir. Bu yönlendirmelere uymayan kişilerin söz konusu durumda ikinci gün etkinlik girişi için yeniden bilet almaları gerekecektir.

- Yukarıda açıkça belirtilen maddelere uymayan katılımcılara hiçbir şekilde bilet iadesi yapılmayacaktır.

 

Güvenlik gerekçesiyle Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’na alınmayacak eşyalar şu şekilde:

- Silahlar ve silah olarak kullanılabilecek eşyalar.

- Atıldığında insanlara veya eşyalara zarar verebilecek eşyalar.

- Tutuşabilecek veya patlayabilecek maddeler, sıvılar, gazlar, lazerler, keskin veya sivri uçlu eşyalar.

- Yasadışı ilaç ve maddeler.

- Rahatsız edici ve siyasi mesajlar içeren tüm poster, pankart ve materyaller.

- Kuruluşun onayını taşımayan reklam amaçlı veya ticari belge, duyuru, pankart, poster, bayrak, direk ve benzeri eşyalar.

- İzleyicilerin görüşünü engelleyebilecek bayrak, poster, direk ve benzeri eşyalar.

- Rehber köpekler hariç tüm hayvanlar.

- Diğer tüm uygunsuz ve tehlikeli materyaller.










09 Aralık 2023 Cumartesi 18:55


10 Aralık 2023 Pazar 12:00

10 Aralık 2023 Pazar 20:00


Ülker Spor ve Etkinlik Salonu, Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi, Ataşehir, İstanbul


Haritada Gör

Etkinlik Organizasyonu