Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Nina Hobert ligger bakom filmmusiken till Kärleksbevis – sjunger ledmotivet En kärleksvals

Jag ville ge dig en framtid
Hur kunde allt gå så fel
Jag hör en röst inuti mig
Som ber
Vi har olika skäl
Men det här är vårt sista farväl

HÄR KAN DU LYSSNA PÅ EN KÄRLEKSVALS

SE FILMENS TRAILER HÄR

En kärleksvals, ledmotivet till Richard Hoberts Kärleksbevis, är skrivet och framfört av Nina Hobert, som skapat all musik till filmen. Sången har en speciell betydelse för Thomas och Marie (Rolf Lassgård och Livia Millhagen) som ligger i skilsmässa. I filmen möts de för att tömma och sälja sommarhuset under en helg som blir oväntat omskakande, mycket på grund av en svartsjuk ung kvinna spelad av Hedda Rehnberg.

-Thomas och Marie har lyssnat på En kärleksvals många gånger tillsammans. Den sången är en del av deras samhörighet, säger Richard Hobert.

Nina Hobert har tidigare skrivit musik till Richard Hoberts Fågelfångarens son, och innan dess ledmotivet Too Late to Wait till hans film En enkel till Antibes som hon också sjunger själv. Om sitt musikaliska bidrag till Kärleksbevis säger Nina:

-En kärleksvals är det första jag sjunger på tio år. Hade jag vetat vilken stor plats den sången skulle få i filmen hade jag nog aldrig vågat tacka ja.

Nina Hobert skrev även musiken till sin långfilmsdebut som regissör, den hyllade dokumentären Julia & Jag som hade biopremiär förra året.

Kärleksbevis får premiär på svenska biografer den 14 oktober. För mer information och vid intervjuförfrågningar, kontakta Mona Holmquist 0701-857612 MonaH@scanbox.com 

PRESSMATERIAL TILL FILMEN FINNS HÄR

INFORMATION OM OCH MATERIAL TILL SCANBOX FILMER HITTAR DU HÄR:

Scanbox pressida - trailers, bilder etc
Scanbox YouTube-sida – här kan du titta på trailers
Scanbox kommandelista för biofilm - textinfo som uppdateras löpande, inklusive klara premiärdatum
Scanbox Twitterkonto - följ oss här för nyheter om Scanbox


Kontakta Mona Holmquist MonaH@scanbox.com om du behöver hjälp med lösenord och material

Ämnen

Kontakter

Mona Holmquist

Presskontakt Press och PR-ansvarig för biograffilm i Sverige 0701-857612

Vi älskar film!

Scanbox grundades 1980, från början med fokus på utgivning av film på VHS. Sedan dess har företaget utvecklats till en av Skandinaviens främsta distributörer av film på bio, VOD och SVOD samt DVD och Blu-ray. Scanbox erbjuder kvalitetsfilm från alla genrer och producerar även egen film. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn.

Scanbox Entertainment Sverige
Malmgårdsvägen 63, 2tr
116 38 Stockholm