For The Love of Sound

#loveofsound

Kan du høre hele Heartbeat?

En ud af fem skandinaver lider af høretab, i mange tilfælde endda uden at være klar over det. Vi vil gerne sætte fokus på problemet og øge bevidstheden om, hvor vigtigt det er at nyde god lyd på en ansvarlig måde.

Vi har skabt sangen Heartbeat for at hylde kærligheden til lyd. Den er skrevet og produceret af den svenske sanger og sangskriver Nea og den norske producerduo Skinny Days i samarbejde med audiologen Peder Heggdal.

Sangen indeholder elementer og frekvenser fra høretests, som er sværere at høre for personer med nedsat hørelse. For at hjælpe med at opfatte disse lyde har Samsung udviklet en visualisering, som viser, hvor i sangen disse frekvenser forekommer.

For the Love of Sound: Heartbeat - Skinny Days, Nea For the Love of Sound: Heartbeat - Skinny Days, Nea

Visualisering

Visualiseringen hjælper dig med at finde ud af, om du kan høre alle frekvenser og skjulte ord. Få hjælp af videoen.

Visualisering Visualisering

Udskil frekvenserne

Sangen indeholder frekvenser på 17 kHz, 16 kHz og 10,6 kHz, som kan være svære at høre for personer med nedsat hørelse. Kan du høre dem?

Udskil frekvenserne Udskil frekvenserne

Find ordene

Sangen indeholder også ord, der er skjult blandt andre lyde. Kan du høre dem?

Find ordene Find ordene

*Sangen og visualiseringen er ikke et medicinteknisk produkt og er ikke beregnet til at erstatte traditionelle diagnosticeringsmetoder eller behandlinger af høretab eller andre medicinske variationer.
Hvis du tror, at du lider af høretab, bør du tale med din læge.

Bag kulissen

Hør Nea, Skinny Days og audiologen Peder Heggdal fortælle om sangen Heartbeat, hvad musik og lyd betyder for dem, og om deres personlige oplevelser med høretab.

Hör Nea, Skinny Days och audiologen Peder Heggdal berätta om låten Heartbeat. Vad musik och ljud betyder för dem och personliga upplevelser av hörselnedsättningar. Hör Nea, Skinny Days och audiologen Peder Heggdal berätta om låten Heartbeat. Vad musik och ljud betyder för dem och personliga upplevelser av hörselnedsättningar.

Nea SE

Efter en lang karriere som producer, hvor hun har samarbejdet med kunstnere som Zara Larsson, Maggie Lindemann, Tove Styrke, Axwell med flere, debutterde Nea (Linnea Södahl) som solist i 2019. Neas musik har gjort sig bemærket i tidens poplandskab.

Hendes sang "Some Say" er f.eks. blevet streamet mere end 200 millioner gange på Spotify. Den har solgt nok til at blive belønnet med diamant-, platin- eller guldplade i 21 lande og har ligget nr. 1 på airplay-listen i 7 lande.

Skinny Days NO

Skinny Days (Dag Holtan-Hartwig og Halvor Folstad) er en producer-duo fra Oslo, som har fået platin flere gange. Sammen skriver og producerer de musik i genrerne pop, EDM og urban. De har arbejdet med kunstnere fra Skandinavien og resten af Europa og produceret flere hits for kunstnere som Alan Walker, Seeb, CLMD og Julie Bergan.

I 2019 havde Skinny Days fem sange på Norges top 50-liste.

Galaxy Buds

Hovedtelefoner med avanceret teknologi, som får lyden til at lyde bedre og mere medrivende end nogensinde før.
Lyd og musik er en oplevelse – som Galaxy Buds giver dig mulighed for at styre.

Teknologi gør musikken levende

Sådan kan Samsungs produkter hjælpe dig med at beskytte din hørelse og din kærlighed til musik.

Advarsler og begrænsninger

Advarsler om og begrænsninger på lydstyrken kan hjælpe dig til at nyde god lyd uden at skade din hørelse eller lydoplevelse.

Advarsler og begrænsninger Advarsler og begrænsninger

Adapt Sound

Med funktionen Adapt Sound kan du justere og tilpasse dine Galaxy Buds efter behov – og på den måde forbedre lydoplevelsen.

Adapt Sound Adapt Sound

Tilgængelighed

Samsung arbejder løbende på nyskabelser, som gør det muligt for flere at nyde musik med høj lydkvalitet.

Tilgængelighed Tilgængelighed

Aktiv støjreduktion

Aktiv støjreduktion dæmper baggrundsstøj, så du kan koncentrere dig om din musikoplevelse. Funktionen gør ikke kun oplevelsen mere behagelig, den kan også hjælpe dig med at holde lydstyrken på et moderat niveau.

Vi anbefaler

Har du brug for hjælp?

Hvis du tror, at du lider af høretab, bør du kontakte din læge og bede om at få undersøgt din hørelse. Du kan også blive klogere på høretab og læse om hørelse på Høreforeningens websted: