Direkt zum Inhalt springen
Sessió informativa: Introducció al mercat laboral a Alemanya per a persones nouvingudes

News -

Sessió informativa: Introducció al mercat laboral a Alemanya per a persones nouvingudes


Benvolgudes i benvolguts,

Ens plau comunicar-vos que després de la pausa d’estiu reprenem les sessions informatives amb una xerrada sobre el mercat laboral alemany a càrrec de Laura Zöller, assessora professional a la Oficina Central d’Intermediació Internacional i Professional a Stuttgart (ZAV-IPS). Una de les seves tasques principals és la intermediació de personal qualificat provinent de l’estranger.

La ponent farà una introducció sobre la situació actual del mercat laboral alemany: quins són els oficis amb més demanda, quins són els requisits lingüístics per poder treballar a Alemanya, quines són les condicions de treball (jornada laboral, vacances, salaris, etc.). Parlarà, a més, sobre el sistema fiscal i la seguretat social a Alemanya. Per acabar, explicarà les particularitats a tenir en compte a l’hora de fer una sol·licitud de feina a Alemanya: els estàndards del currículum i de la carta de presentació, quines són les borses de treball principals, què cal tenir en compte a l’entrevista, etc.

L’acte tindrà lloc en línia a través de Zoom el proper dilluns 20 de setembre de 2021 a les 18 h.

Aquesta sessió serà en castellà.

Per assistir-hi cal fer una inscripció a través d’aquest formulari.


Ben cordialment,

L’Equip de la Delegació del Govern a Alemanya

Vertretung der Regierung von Katalonien in Deutschland

Unsere Aufgabe ist es, die Beziehungen zwischen beiden Ländern in den Bereichen institutionelle Zusammenarbeit, Wirtschaft, Kultur und Medien zu fördern. Insbesondere pflegen wir den Kontakt und Austausch mit den einzelnen Bundesländern. Wir vermitteln katalanische Kultur und Gesellschaft und betreuen die katalanische Community in Deutschland.

Vertretung der Regierung von Katalonien in Deutschland
Friedrichstr. 185
10117 Berlin
Deutschland